luni, 14 mai 2012

Coliere jucause

Colier Bubbles cu margele
50 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass transparent si negru in care s-au inserat margele colorate de diferite dimensiuni si culori. Lantul este auriu iar latimea piesei de plexiglass este de 8,5 centimetri.



Colier Cip Cip
60 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass transparent si negru in care s-au inserat margele colorate de diferite dimensiuni si culori. Lantul este argintiu. Diametrul unui cerc este de 4.2 cm.


Colier statement argintiu

70 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass argintiu si negru in care s-au inserat margele colorate de diferite dimensiuni si culori. Lantul este argintiu iar latimea piesei de plexiglass este de 17 cm.





Colier elipse
60 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass transparent si negru in care s-au inserat margele colorate de diferite dimensiuni si culori. Zalele sunt argintii iar prinderea se face cu piele neagra. Latimea piesei de plexiglass este de 14 cm.




Colier statement argintiu cu margele galbene
70 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass argintiu si negru in care s-au inserat margele colorate de diferite dimensiuni si culori. Zalele sunt argintii iar prinderea se face cu piele neagra. Latimea piesei de plexiglass este de 15.5 cm.



Colier cu margele metalice
60 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass transparent, negru si argintiu in care s-au inserat margele metalice argintii. Lantul este argintiu iar latimea piesei de plexiglass este de 13 cm.




Colier clepsidra
45 lei
Colierul este realizat din suprapuneri de plexiglass transparent si negru in care s-au inserat margele metalice argintii. Lantul este argintiu iar latimea piesei de plexiglass este de 8 cm.





Niciun comentariu: